NAQI® Varmecreme niveau 3

På lager
Tilbudspris 124,95  DKK Regulær pris 147,00  DKK

Intens varme

  • Gratis fragt ved køb over 450,-

NAQI® Varmecreme med kamfer niveau 3 er en beskyttende, vandafvisende og meget intens opvarmende lipogel til opvarmning af muskler og beskyttelse af huden mod regn og kulde.

Den ideelle opvarmning til alle aktive sportsmænd og kvinder.

Varmecremen giver en meget intens, men behagelige opvarmningssensation. Den ikke-okklusive lipogel forbedrer den aktive opvarmning, ved at fremme blodcirkulationen, opvarme musklerne og ved at reducere varmetab med en beskyttende film på huden.

Baseret på blide æteriske olier såsom rosmarin for at fremme blodcirkulationen og med kamfer for at få en opvarmende effekt.

 

Hjælper og beskytter ved aktiviteter i kulden

Med sin intense, men behagelige opvarmningssensation, giver NAQI® Varmecreme med kamfer niveau 3 beskyttelse til alle udendørs aktiviteter ved temperaturer under 15 ° C og under regnvejr.

Så snart regn, mudder eller sved kommer i kontakt med huden, fordampes det og udtager varme fra kroppen. NAQI® Varmecreme niveau 3 lægger en beskyttende film på huden og reducerer varmetab ved fordampning.

 

  • Aktiverer blodgennemstrømningen.
  • Reducerer varmetab.
  • Kan forårsage rødme.
  • Hæmmer ikke naturlig hudindånding.
  • Ideel til at beskytte hud og muskler i koldere og regnfulde vejrforhold.

 

Anvendelse

Masser en lille mængde på de ønskede muskelgrupper 10 minutter inden aktivitetsstart.

Ved koldt vejrforhold skal du anvende en lille mængde NAQI® Varmecreme niveau 3 på ben, arme og nakke ca. 10 minutter i forvejen. Massér forsigtigt på huden, og gentag om nødvendigt.

 

  • Kun til ekstern brug
  • Undgå kontakt med ansigtet og slimhinderne
  • Kan forårsage rødme i huden

 

Pakning

100 ml luftfri.

Luftfri flaske for maximal komfort og minimum spild. Den luftfrie pakning sørger for at din lotion er bedst muligt beskyttet, samtidig med at det gør doseringen og brugen nemmere. Minimere spildet af din lotion.

 

Ingredienser

Indeholder hudplejende og nærende olier og æteriske olier såsom rosmarin og kamfer.

Cetearyl-ethylhexanoat, Paraffinum Liquidum, Ethylene-VA-copolymer, Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Rosmarinus Officinalis Bladeolie, thymus vulgaris flower/leaf oil, kamfer, Methyl-nicotinat, Helianthus Annuus Seed Oil, capsicum frutescens fruit extract, Cetearyl Alcohol, Linalool, limonene, Rosmarinus Officinalis-ekstrakt.

NAQI® Varmecreme niveau 2 fås også for en mindre intens varmecreme.