Firmaprofil

Vi er her hos www.inter-line.dk en dansk virksomhed, beliggende i Sabro(tæt på Århus). Her går vi op i den gode service og den høje kvalitet i vores produkter, og yde den bedste pris muligt.

I en verden hvor man let kan blive snydt af Kinavarer, kopiprodukter, osv. har vi forsøgt at skabe en tryg hjemmeside, bygget op om produkter med CE-mærkning og langt de fleste varer er klassificeret som medicinsk udstyr klasse 1.

Vores egne brands Inter-Line KinesiologiTape, Sportstape og Jasper Bandageserie er alle af den højeste kvalitet, CE mærket og anerkendt som Medicinsk udstyr Klasse I.
Men vi har også produkter fra blandt andre BSN, Thuasne, Incrediwear, Naqi, Orthoteh, Swedish Posture og mange andre, som er blandt de mest anerkendte mærker indenfor rehabilitering og skadesbehandling.

Den høje kvalitet i vores produkter er årsag til, at mange fysioterapeuter, behandlere, sygehuse, apoteker og atleter har vores varer i deres sortiment.
Alle vores varer gennemgår dansk kvalitetskontrol. Det vil sige, at alle varer bliver gennemgået i danske hænder, inden det bliver sendt ud til kunderne.

Hos os ligger vores fokus udover at levere de bedste produkter, til de bedste priser, også på at kunne levere den bedste service. Derfor har vi tilknyttet en fysioterapeut, som du kan stille spørgsmål til, hvis du er i tvivl om hvad du stiller op med din skade. Vi tilbyder ligeledes nem returnering. Alle pakker sendes med GLS..

Vi har 25 års erfaring i at skaffe dig de bedste varer til de bedste priser. Derfor kan vi også skaffe langt de fleste produkter hjem, hvis du har ønsker til en vare som vi ikke har i vores nuværende sortiment. Du kan blot skrive en forespørgsel nederst på siden, og så vender vi tilbage hurtigst muligt med en anslået leveringstid og pris på det efterspurgte produkt.

Vi er specialiseret i b2b salg. Ønsker du en specialaftale med din klinik/butik/virksomhed eller andet, så skriv til [email protected] eller ring 23 66 33 30. Uanset størrelse og forbrug, kan vi altid tilbyde dig en god aftale. Efter aftale fakturerer vi også både over EAN-nummer eller almen faktura.

De bedste hilsner,
Inter Line Import/Export ApS