Håndled

Her på siden finder du vores specialiserede udvalg af håndledsbandage, håndledsstøtte og håndledsbind. Vi tilbyder den bedste støtte til dit håndled. Vores sortiment spænder bredt fra støttebind til håndled, håndledsbandager, håndledsstøtte med skinne, til specielle bind med tommelfingerstøtte. Uanset dine behov, har vi det perfekte støttebind til dit håndled. Tag et kig på vores udvalg og find den håndledsstøtte, der passer bedst til dine behov.

Læs mere Læs mindre
pr. side

Viser 10 af 16 produkter

Faldende orden
Side
pr. side

Optimal håndledsstøtte fra Inter Line

Vores håndleds-bandager er designet til at give dig den støtte, du behøver for at kunne udføre dine daglige aktiviteter uden bekymringer. Fra forebyggelse af skader til støtte under genoptræning, har vi et bredt udvalg, der passer til dine behov.

Med vores hurtige leveringsservice, kan du hurtigt vende tilbage til dine aktiviteter med fornyet styrke og sikkerhed. Vi forstår vigtigheden af hurtig lindring og komfort, derfor arbejder vi hårdt for at sikre, at du modtager din bestilling så hurtigt som muligt.

Er du i tvivl om, hvilken håndleds-bandage der er den rette for dig? Vores kundeservice hos Inter Line er kun et opkald væk. Vi tilbyder personlig rådgivning, så du kan finde den perfekte pasform og støtte til dit håndled.