Mave

Støt din mave og core med vores specialdesignede mave-bandager. Vi tilbyder en række løsninger til at støtte dig gennem din dag, heriblandt graviditetsbælter, brokbælter og abdominalbælter. Se vores udvalg herunder.

Læs mere Læs mindre
pr. side

6 varer

Faldende orden
pr. side

Optimal støtte til din mave-region

Vores mave-bandager giver målrettet støtte til at styrke og støtte din core-region. De er ideelle til at give dig daglig komfort, hvis du f.eks. døjer med postoperative gener efter brokoperation, maveoperationer eller lignende. Derudover har vi graviditetsbælter til kommende mødre, og vi har abdominalbælter, der kan give ekstra støtte, hvis du er udfordret af svage mavemuskler, brud eller lændesmerter. Vores mave-støtter er designet til at passe diskret under tøjet og støtte dig, uanset hvor din dag tager dig hen.

Med vores hurtige levering kan du opleve forbedret støtte hurtigere end du tror. Og med gratis fragt ved køb over 450,-, er det både økonomisk og praktisk at passe på din krops kerne.

Inter Line er din partner i sundhed og velvære. Vores eksperter er klar til at rådgive dig om det bedste valg af mave-bandage, der passer til dine specifikke behov. Kontakt os for personlig service og vejledning.