Jasper KinesiologiTape Blå

På lager
91,95  DKK

Turkis - 5cm x 5m

  • Gratis fragt ved køb over 450,-

KinesiologiTape produktinformation:

-  Kinesiotape Reducerer irritations- og smertetilstande
- Blod- og lymfecirkulationen forbedres og kroppens naturlige heling optimeres
- Tapen er meget hud- og allergivenlig
- Latexfri
- Huden kan 'ånde' frit igennem tapen
- Tapen fjernes hurtigt, smertefrit og den efterlader ingen taperester på huden
- Er vandafvisende og kan derfor også anvendes i f.eks. svømmehallen
- Op til 3-5 dages brug per applikation af tapen

For hjælp til optapening, besøg da vores side Guides og Vejledning

Leveres i 4 farver:
Turkis, sort, beige og pink

Bemærk:
Opstår der hudirritation, bør du stoppe brugen. Rådfør dig med læge eller fysioterapeut ved skader eller tvivlsspørgsmål.

Tapemateriale:
Bomuld 93,5%
Polyurethan 6,5%

Klæbemateriale:
Akryl copolymer

 

Kinesiotape virkning:

Tapen har en fantastisk stor elasticitet 40-60% giver unikke egenskaber. Vores kinesiologitape er lavet med den seneste nye fingeraftryksmønster-teknologi. Det bølge lignende mønster giver fugt mulighed for at komme ud, og lader huden ånde. Det er også den teknik der gør at tapen kan sidde på i 3-5 dage pr. applikation.

Kombineret med den fantastiske elasticitet i vores tape, kan tapen løfte huden, ved at trække huden sammen i disse små bølger. Det giver mere plads i det underliggende vævsområde og blodcirkulationen øges. På den måde er det faktisk muligt at øge kroppens naturlige healing.

Samtidig betyder det, at det giver plads til at fjerne væske eller blødninger i vævet, når man er kommet til skade. Som eksempelvis ved Slag/forstuvelser/diverse skader. Tapen løfter huden og frigiver rum i vævet, så det tillades de beskadige celler og væske, at blive “skyllet” væk. Derved reduceres inflammation og hævelse.

Iskæmiske(iltfattige) områder påvirker kemoreceptorerne, så smertesignaler bliver sendt til hjernen og giver smertetilstande. Med den øgede blodcirkulation, kan blodet nemmere pumpe ilt til det sted du har smerter og stoppe smertesignalerne. På den måde kan man også anvende tapen som smertelindrende.

De sensoriske nerver påvirkes også af kinesiotape. Det er de nerver som sender smertesignaler til hjernen. Når den er påklistret huden, giver tapen stræk og berøringspåvirkninger under enhver bevægelse, hvorved smertesignalerne fra skadet væv får sværere ved at nå frem til hjernen.

 

 

Specifikationer
FarveBlå