Incrediwear cirkulationshandsker - 1 par

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 275,00  DKK

Gigthandsker

  • Gratis fragt ved køb over 450,-

Incrediwear cirkulationshandsker reducerer betændelse, lindrer ubehag og reducerer følelsesløshed for dem, der lider af hånd eller håndleds relaterede tilstande eller traumer. Gigthandskerne kan bæres under daglige aktiviteter og i hvile for at give smertelindring hele dagen.

Incrediwear er en helt ny og innovativ måde at behandle skader på.

Incrediwear har Germanium og Carbon i stoffet og når disse to grundstoffer aktiveres af kropsvarme frigiver de ioner. De negative ioner aktiverer molekylevibrationer, der både øger blodcirkulationen, men også lymfestrømmen. Den øgede blod- og lymfegennemstrømning hjælper med at transportere mere ilt og flere næringsstoffer i det udsatte område og fjerne alle biprodukterne. Således styrker Incrediwear kroppens egen naturlige healingproces og forkorter restitutionsperioden. Derfor har produkterne heller ikke brug for samme kompressions grad for at opnå lindring og bedring. Det giver mere behagelige og komfortable produkter, som kan bæres hele dagen eller om natten for øget restitution.

Anvendes mod:

  • Gigt i hænder og fingre
  • Raynaud's Syndrom
  • Karpal tunnel syndrom
  • Kolde hænder/fingre
  • Senebetændelse

 

STØRRELSE: Mål bredden af håndfladen på linje med knoerne (uden tommel). (Pakken indeholder to handsker)

S M L
Mindre end 7,62cm 7,62-8,89cm Højere end 8,89cm

TEKNOLOGIEN BAG PRODUKTET:

Incrediwears signaturstofblanding er indlejret med halvlederelementer for at give ubesværet komfort og enestående holdbarhed
Fremskynder heling
Lindrer smerte
Reducerer hævelse
Formtilpasset stof uden at begrænse mobiliteten
3D Vævet design for ubesværet komfort 24/7

 

Incrediwear cirkulationshandsker er lavet af:
80% viskose
20% polyester

VASKEINSTRUKSER: Kan vaskes i både varmt og koldt vand. Bør kun tørretumbles på lav varme. Bør ikke bleges, stryges eller kemisk renses.

Specifikationer
FarveGrå