Swedish Posture holdnings t-shirt - Herre Sort

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 595,00  DKK

Øjeblikkelig effekt

  • Gratis fragt ved køb over 450,-

SWEDISH POSTURE - HOLDNINGS T-SHIRT HERRE SORT

Posture Reminder T-shirten har Posture Alignment Technology som minder dig om at rette dig op ved at holde skuldrene på linjeT-shirten har ikke brug for kompression for at få dig til at stå ret. Når skulderbladene holdes tilbage og ryggen er rettet, aktiverer du automatisk muskler og "kroppens core"  mens du står, sidder, træner eller noget helt fjerde. T-shirten er løs og behagelig omkring taljen, hvilket gør det til en t-shirt for alle kroppe, til alle lejligheder.

 

Trøjen, der forbedrer din kropsholdning - Posture Alignment Technology

At vores stillesiddende livsstil med meget tid foran skærme, kan påvirke vores kropsholdning, genkender de fleste af os. At sidde foroverbøjet påvirker vores rygsundhed, vejrtrækningsdybden, men også selvtillid og stressniveauer.

Derfor har Swedish Posture udviklet en helt unik t-shirt med Posture Alignment Technology, der minder dig om at rette ryggen og forbedre din kropsholdning, mens du træner, arbejder, går eller studerer.

Den holdnings t-shirt, du skal have!

  • Bevist effekt
  • Komfortabel
  • Diskret
  • Fleksibel brug
  • Posture Alignment Technology
  • En revolutionerende funktionalitet, der justerer skulderbladene
  • Funktionelt materiale
  • Elastisk og behagelig pasform
Hvordan fungerer holdningstrøjen?

Posture Alignment-teknologifunktionaliteten er placeret i bagpanelet. Det elastiske bagpanel bringer skulderbladene sammen og justerer skuldrene til den rigtige position.

Hvad er forskellen mellem Swedish Posture T-shirt, og andre der hævder at have en effekt på kropsholdning?

Vores Reminder holdnings t-shirt er baseret på Posture Alignment Technology, hvilket betyder, at den guider dig til at holde dine skulderblade sammen. Udformningen af ​​skuldrene og ”bagpanelet” giver en direkte effekt på din kropsholdning. Når vi holder skuldrene i deres naturlige position vandret med rygsøjlen (i stedet for foran rygsøjlen), får vi en naturlig spænding i torsomusklerne. På denne måde aktiverer vi kropsholdningsmusklerne, der giver kroppen sin flotte og funktionelle kropsholdning. Funktionen er også lavet, så du får en t-shirt, der sidder behageligt i stedet for en ekstremt stram t-shirt for at opnå funktion. Der er ingen lignende på markedet. De fleste konkurrenter er udelukkende baseret på kompression og at kropsholdningen er så stram, at du ikke kan bevæge dig.

BRUG DEN HELE DAGEN – Posture Reminder T-shirten kan bruges hele dagen, da den er så skånsom mod din krop.

HVORFOR ER EN GOD KROPSHOLDNING VIGTIGT? – Med en god kropsholdning oplever du mindre rygsmerter, øget fleksibilitet, dybere vejrtrækning og vil udstråle mere karisma og selvværd.

FORBEDRER DIN KROPSHOLDNING MED DET SAMME  – Posture Reminder T-shirten giver dig en “WOW” -følelse, når du tager den på. Det er så subtilt, men stadig effektivt. Den hjælper dine skuldre og skulderblade forsigtigt tilbage i den korrekte position, uden at den på nogen måder strammer.

KAN ANVENDES HVOR SOM HELST – Det elastiske og åndbare materiale er perfekt til enhver lejlighed.

SÅDAN TAGER MAN HOLDNINGS T-SHIRTEN PÅ – Sørg for, at bagpanelet, Posture Alignment Technology, strækker sig over skulderbladene på ryggen.

 

 

Instruktioner
Reminder T-shirt kan bæres hele dagen. T-shirten vaskes ved 40 grader.

Materiale:

77% nylon, 23% elastan. Fås i 4 varianter: sort/hvid Herre/Dame. Se alle varianter her

 

Kropsmål: 

Størrelse Brystmål Livvidde T-shirt Længde
Small 93cm 92cm 69,5cm
Medium 99cm 98cm 71,5cm
Large 105cm 104cm 74cm
X-Large 111cm 110cm 76,5cm
XX-Large 117 116 79cm

 

Specifikationer
FarveSort