Stolt sponsor af Wolfpack Basketball

Det er med stor glæde, at vi kan annoncere, at vi er blevet WP-Partnere med Wolfpack Basketball. Wolfpack er en fantastisk klub med fokus på både elite- og ungdoms-basketball. De har seniorhold i Danmarks bedste række på både herre og damesiden, samt en fantastisk ungdomsafdeling, der også mænger sig med de bedste. Deres koncepter og engagement i ungdommen, er vi rigtig glade og stolte af, at kunne støtte op om. Vi vil blandt andet levere vores fantastiske produkter, til deres hold, og det synes vi bestemt også, er et kvalitets stempel af vores varer. At produkterne bliver brugt af idrætudøvere på højeste niveau i landet, er et helt klart en blåstempling i vores øjne 🙂 I særdeleshed vores Sportstape og isposer vil blive leveret til de bedste basketball spillere i Danmark.

Wolfpack Basketball

Om Wolfpack Basketball:

Wolfpack Basketball startede som hold i 1. division i sæsonen 2015/16 som et klubsamarbejde mellem BMS Herlev og Glostrup Basket efter at Falcon udtrådte af ligasamarbejdet Copenhagen Wolfpack i sæsonen forinden. Den nye klubkonstellation gav anledning til en genopbygning af organisationen bag Wolfpack og en gentænkning af konceptet Wolfpack Basketball.

Fundamentet til at komme videre er stadig solidt, og både bestyrelse og styregruppe ser positivt på den kommende sæson. Ambitionen er stadig den samme: at opbygge et elitehold, der på kort sigt kan gøre sig gældende i basketligaen.

Wolfpack Basketball har et stort netværk af klubmedlemmer, frivillige og sponsorer, som støtter op om holdet og som er med til at gøre afviklingen af hjemmekampe underholdende og til en god oplevelse.
Udvikling af talenter inden for BMS Herlev Baskets egne ungdomsafdelinger har stort fokus, og ambitionen er at nogle af spillere kommer til at spille på Wolfpack-holdet.

Ingen automatisk alternativ tekst tilgængelig.

 

Et stærkt fundament
Wolfpack Basketball er elite overbygningen af basketball klubben BMS Herlev.
Det tætte samarbejde mellem Wolfpack og BMS Herlev er det stærke fundament for at Wolfpack eksisterer.
Et eksempel på det tætte samarbejde er, Wolfpack Basketballs mange unge spillere der også er på henholdsvis U19 & U17 holdet. Marcus A. Sampson, Danijel Marsenic, Alexander Nedic, Morten Bülow og Jonas Jessen. Alle spillere der stadig er registeret som ungdomsspillere og har haft deres opvækst i BMS/Herlevs Ungdomsafdeling.

 

En kort udtalelse fra Wolfpack om samarbejdet:

Inter-Line NY WP-Partner!

Ulveflokken vokser kraftigt i disse dage og det er med glæde at vi idag præsentere endnu et medlem af familien. Inter-Line Import/Export der levere kavlitetsprodukter indenfor Sport bliver WP-Partner % Sponsor for 1 sæson med option på endnu 1 sæson.

Som en del af aftalen bliver Inter-Line ekslusiv sponsor & partner indenfor Sportsprodukter og vil således levere sportsprodukter til BMS Herlev Wolfpack og samarbejdsklubber til rigtig gode priser.

Det bliver Inter-Line´s første kunde på basketscenen og vi glæder os til i samarbejdet at åbne dørene for de danske basketklubber så vi sammen kan vokse.

Du finder Interline her

86 98 55 08
interline@mail.dk
www.inter-line.dk

Velkommen til Inter-Line!

 

Læs meget mere om dette fantastiske basketball projekt på http://wolfpackbasket.dk/  eller følg dem på facebook her