Privatlivspolitik og Cookie-politik

Ved at benytte eller besøge www.inter-line.dk giver du samtykke til at vi behandler dine personoplysninger og cookies i overensstemmelse med vores privatlivs- og persondatapolitik, samt cookiepolitik. Politikerne er beskrevet nedenunder.

Cookiepolitik

En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger, eller tilgå allerede lagrede oplysninger på brugerens pc, smartphone, tablet eller lignende, med det formål at indhente data om brugeren. Cookies bruges bl.a. til at lagre oplysninger om brugerens adfærd på en hjemmeside og er nødvendige for mange online ydelser. Fx til indkøbskurven på webbutikker, som husker varerne i indkøbskurven ved hjælp af cookies.

Cookies kan endvidere bruges til at personalisere hjemmesider, til statistik om brugernes adfærd, målrettet markedsføring, udvikling af mere brugervenlige tjenester m.m. Afhængig af brugerens holdning kan det opleves som en fordel at blive identificeret og få målrettet information – eller det modsatte. Det er derfor væsentligt at give brugeren mulighed for selv at tage stilling til, om der må lagres cookies på vedkommendes pc, smartphone og tablet.

Det er vigtigt at understrege, at cookiereglerne ikke er begrænset til cookies, men også omfatter andre teknologier til lagring af eller tilgang til allerede lagrede oplysninger i en brugers terminaludstyr.

Hvordan kan cookies blokeres eller slettes?

Du skal være klar over, at du på nogle hjemmesider accepterer cookies alene ved at bevæge dig videre rundt på hjemmesiden – også selvom du ikke klikker ”OK” eller lignende i cookieboksen.

Du kan blokere eller slette cookies på den specifikke hjemmeside ved at slå dem fra i din browsers indstillinger.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at det ikke altid er uden konsekvenser, når man vælger at blokere cookies. Det kan gøre din færden på internettet mere besværlig. Der er nemlig mange hjemmesider, der kun fungerer ved hjælp af de cookies, der er installeret på siden. Det kan fx være e-handelshjemmesider og selvbetjeningshjemmesider, hvor cookies bliver brugt til at gemme dine varer i indkøbskurven eller huske dit login.

TYPER AF COOKIES

Der findes to typer af cookies: Sessionscookies og permanente cookies. Sessioncookies slettes automatisk fra browseren, når du lukker den. Permanente cookies gemmes på din enhed i en bestemt tidsperiode hvorefter de udløber.

Der skelnes desuden mellem førstepartscookies og tredjepartscookies. Førstepartscookies sættes af den hjemmeside du besøger, tredjepartscookies sættes af en tredjepart, som har elementer indlejret på den hjemmeside, du besøger. Tredjepartscookies sættes bl.a. af webanalyseprogrammer, som f.eks. Google Analytics. Google Analytics benytter vi os af på www.inter-line.dk

 

HVAD SKER DER HVIS DU IKKE ACCEPTERER ELLER SLETTER COOKIES

Hvis du vælger at blokere for alle cookies eller sletter eksisterende cookies på din computer, kan du risikere at miste vitale funktioner for at kunne handle på www.inter-line.dk. Der kan være funktioner og services du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at webstedet kan huske de valg du foretager.

 

REGLER

De regler, der gælder for www.Inter-line.dk brug af cookies, findes nedenfor.

Bekendtgørelse om cookies
Vejledning om cookies

 

For mere information om cookies kan du besøge https://erhvervsstyrelsen.dk/cookie-loven-0 

Flere af ovenstående informationer er også trukket herfra.

 

Privatlivs- og persondatapolitik

Denne privatlivs- og persondatapolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig som kunde om, hvilke persondata Inter Line Import/Export ApS(virksomheden bag www.inter-line.dk) behandler, og hvordan vi behandler dem – persondata skal forstås som al personhenførbar data.

Inter Line respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Ligeledes indeholder personoplysninger også data som adfærd, købshistorik, økonomiske oplysninger mv., der alle benyttes i opretholdelse af kunde- og leverandørforholdet mellem kunder og Inter Line.

HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER OG BEHANDLER VI?

Du kan tilgå www.inter-line.dk uden at oplyse os om dine persondata.

Inter Line skal bruge en række personoplysninger for at kunne handle med dig, fragte dine varer hjem til dig, samt sende dig bekræftelser/faktura på dit køb. Visse oplysninger indsamles og behandles også efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven.

E-mailadresse, for- og efternavn, adresse, telefonnummer, alder, køn, tekniske detaljer (IP-adresser inkluderet), adfærd (inkluderet: besøgte URL, event triggers, handlinger såsom klik, åbningsrater, log-in, tid på hver side mv.), geografiske data samt data der måtte være nødvendige for gennemførsel af en handel, er de oplysninger der kan blive indsamlet og behandlet når du handler på www.inter-line.dk

VI INDSAMLER OG BEHANDLER OPLYSNINGER OM DIG, NÅR DU:

  • Opretter en konto.
  • Foretager et køb.
  • Sender forespørgsler, klager og/eller interagerer på anden måde med Inter Line
  • Afgiver personoplysninger på anden vis til Inter Line

Inter Line indsamler kun oplysninger der er nødvendige for at du kan foretage købet lovligt, samt at vi kan fragte dine varer til dig. Vi køber eller indsamler IKKE personhenførbare oplysninger fra tredjemand.

Vi benytter anerkendte kortindløsere(nets og quickpay) til håndtering af online korttransaktioner og vi opbevarer ikke informationer om betalingskort.

HVORDAN BRUGER VI DINE OPLYSNINGER?

Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

  • Til at fragte dine varer hjem til dig
  • Til at indhente produkt- og trustpilot anmeldelser
  • Til opfølgning på henvendelser

HVORDAN BESKYTTER VI DINE INFORMATIONER?

Vores hjemmeside scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at vi hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager og dermed gøre vores hjemmeside så sikker som muligt. Ligeledes scannes der regelmæssigt for malware.

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af en begrænset mængde medarbejdere med rettigheder til denne type information. Disse er desuden underlagt vores persondatapolitik, der sikrer dine rettigheder og sikrer overholdelse af gældende lovgivning på området.

I tilføjelse af ovenstående behandles eventuelle sensitive- og betalingsinformationer på krypterede servere, der ikke kan tilgås udefra. Kreditkortinformationer behandles af kortindløsere og kan ikke tilgås af hverken Inter Line eller ansatte hos kortindløsere. Disse transaktioner opbevares ikke på interne servere og behandles på intet tidspunkt af Inter Line selv.

HVEM VIDEREGIVER VI PERSONOPLYSNINGER TIL?

Personoplysninger afgivet på www.inter-line.dk eller via telefonisk kontakt videregives kun til:

  • Internt personale
  • Betroede tredjemænd, som vores WebShop udbyder Standout Media.

Inter Line kan anvende Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.inter-line.dk og kan findes her:www.google.com/privacy

HVOR LAGRES DINE PERSONOPLYSNINGER?

Dine oplysninger lagres på servere i EU. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Inter Lines vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Du kan til hver en tid bede om indsigt eller sletning af dine data. Af anden lovgivning (hhv. bogførings- og hvidvaskningsloven) bevares alle transaktionelle data, inkl. kontakt- og firmaoplysninger i fem år.

DATALÆKAGE

Vi tager sikkerhedsbrud og datalækage meget alvorligt. Ved mistanke om datalækage fra Inter Lines interne servere eller hos eksterne partnere iværksættes en række initiativer, der skal sikre vores kunder og brugere bedst muligt.

Dette indebærer blandt andet afdækning af den potentielle skades omfang, meddelelse til potentielt ramte kunder og brugere, meddelelse til Datatilsynet samt handlinger, der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne.

Har vi mistanke om datalækage fra Inter Line eller dennes eksterne partnere, vil alle  implicerede, herunder også brugeren, blive informeret herom indenfor 72 timer. Har du mistanke om, at dine data er lækket fra Inter Line, bedes du til hver en tid tage kontakt til os på 86985508, og henvende dig til dataansvarlig Jannek.

 

ADGANG TIL OPLYSNINGER

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på: 86985508

Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os på: 86985508

Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

REVISION

Vi reviderer løbende vores processer for databehandling. Denne politik opdateres en gang årligt.

KONTAKT, ÆNDRING OG OPDATERING AF PERSONDATAPOLITIKKEN

Inter Line forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, bedes du kontakte os på interline@mail.dk eller 86985508.