Jasper Hot & Cold Øjenmaske

På lager
81,95  DKK

Jasper Hot & Cold Øjenmaske

  • Gratis fragt ved køb over 450,-

Farverig ”Gel Bead” øjenmaske som former sig efter dit ansigt, og dækker både øjnene, dele af panden og poser under øjnene. 

- Hot & Cold øjenmaske reducerer poser under øjenene og aflaster spændinger og ubehag i ansigtet.
- En kold maske har en afslappende og foryngende virkning på opsvulmede øjne. Den dæmper blodcirkulationen, reducerer hævelser og lindrer ved overanstrengte og trætte øjne. Den kolde maske er idéel efter operative indgreb i øjenregionen eksempelvis ved øjenlågskirurgi.
– Ved overbelastede og ømme muskler omkring øjnene er det optimalt at anvende en varm maske. Musklerne afslappes, blodcirkulationen fremmes og smerterne lindres, eksempelvis ved hovedpine.
Kommer med justerbare elastiske stropper.

Instruktioner til Hot & Cold øjenmaske:

Kuldebehandling: Opbevar øjenmasken i fryseren i mindst 2 timer, eller i køleskabet, indtil den ønskede temperatur er opnået. Tjek om temperaturen er passende inden brug. Benyt den stofbeklædte side mod ansigtet først, for at undgå forfrysninger. Når kulden ikke længere er tilstrækkelig på den stofbeklædte side, kan masken vendes med den klare side mod ansigtet, for yderligere kuldebehandling.

 

Varmebehandling: Giv masken 10 sekunder i mikrobølgeovnen. Sørg for at maskens indhold er ligeligt fordelt inden. Tjek om temperaturen er passende, inden masken tages i brug. Hvis der ønskes yderligere varme, giv da masken yderligere omgange i mikrobølgeovnen, af 5 sekunders intervaller. Fortsæt indtil den ønskede varme opnås. Tjek hele maskens varme inden brug, da maskens kant kan opnå en højere varme, end midtpå. Derfor anbefales det at ælte maskens indhold, og vende masken 180 grader, imellem genopvarmnings intervaller. Benyt den stofbeklædte side mod ansigtet først, for at undgå forbrændinger. Når varmen ikke længere er tilstrækkelig på den stofbeklædte side, kan masken vendes med den klare side mod ansigtet, for yderligere varmebehandling.

 

Læs alle instruktioner og advarsler på pakningen inden brug af hot & cold øjenmaske!

 

Indhold:

Vægt:
Øjenmasken vejer 80 g

Mål:
Øjenmasken måler 8,3 cm x 23 cm

Indhold:
Vand
Sodium polyacrylate
Glycerin

 

Vores hot & cold gelpack kommer nu også med de fantastiske gelbeads og stofbeklædt bagside.

Specifikationer
FarveBlå