Hot & Cold Øjenmaske

På lager
Tilbudspris 31,96  DKK Regulær pris 74,95  DKK
  • Gratis fragt ved køb over 450,-

Hot & Cold øjenmaske er en GEL BEAD maske som former sig efter dit ansigt, samt dækker både øjnene, dele af panden og poser under øjnene.

Hot & Cold øjenmaske med terapeutiske beads.

Hot & Cold øjenmasken har en blød stofbeklædt bagside. Benyt altid denne side først, hvad enten du bruger varme eller kulde behandling. Det fungerer nemlig som et lag imellem masken og huden, så huden ikke udsættes for temperaturer den ikke kan klare. Når Gelbead siden når en passende temperatur, kan denne benyttes for yderligere behandling.

- Hot & Cold øjenmaske hjælper med at reducere poser under øjnene samt aflaster spændinger og ubehag i ansigtet.

- Har du overbelastede og ømme muskler i området omkring øjnene er det optimalt at anvende en varm maske. Du opnår med en varm maske at musklerne afslappes, smerterne lindres og blodcirklationen fremmes, eksempelvis ved hovedpine.

- En kold øjenmaske har en afslappende og forrygende virkning på opsvulmende øjne. Med den kolde øjenmaske bliver blodcirkulationen dæmpet, hævelserne reduceret samt trætte og overanstrengte og trætte øjne lindres. Den kolde maske er idéel efter et operativt indgreb i øjenregionen.

- Masken kommer med justerbare elastiske stropper.

Instruktioner:

Varmebehandling:
Masken lægges i mikrobølgeovnen i 10 sekunder, maskens indhold fordeles ligeligt inden, Tjek om øjenmaskens temperatur er passende inden brug, ønskes der mere varme, gives masken yderlige omgange i mikrobølgeovnen af 5 sekunders intervaller. Processen fortsættes indtil den ønskede varme er opnået. 
Tjek hele maskens varme inden brug, da maskens kant kan opnå en højere temperatur end midten af masken. Derfor anbefales det at maskens indhold æltes samt masken vendes 180 grader imellem genopvarmings intervallerne. Benyt altid den stofbeklædte side mod huden først, for at undgå forbrændinger. 
Når varmen ikke længere er tilstrækkelig på den stofbeklædte side, kan masken vendes med den klare side mod huden, for yderlige varmebehandling.

Kuldebehandling:
Øjenmasken opbevares i fryseren i minimum 2 timer, eller i køleskabet indtil den ønskede temperatur er opnået. Tjek om maskens temperatur er passende inden brug. Benyt altid den stofbeklædte side mod huden først, for at undgå forfrysninger. Når kulden ikke længere er tilstrækkelig på den stofbeklædte side, kan masken vendes med den klare side mod huden, for yderlige kuldebehandling.

Læs alle instruktioner og advarsler på pakningen inden brug af hot & cold øjenmaske!
Yderlige oplysninger:

Vægt:
80 gram

Mål:
Øjenmasken måler 23 cm * 8,3 cm

Indhold:
Vand
Sodium polyacrylate
Glycerin

Specifikationer
FarveBlå