Holdningsvest Ekstra - Orthoteh

Udsolgt
Kun %1 tilbage
Fra 364,00  DKK

Rygstøtte med holdningseffekt.

 • Gratis fragt ved køb over 450,-

Holdningsvest Ekstra - OrthoTeh

Beskrivelse af Holdningsvest Ekstra:

Orthoteh Holdningsvest Ekstra, stabiliserer hele ryggen. Bandagen er udstyret med 4 metalskinner, som er både justerbare og aftagelige efter behov. De kan ved særligt alvorlige rygproblemer justeres ind af en professionel behandler, efter lige nøjagtigt dit behov. Bandagen er dermed både et lændebælte til rygsmerter, samt en holdningsbandage med korrigerende effekt.
De elastiske skulderstropper hjælper med at holde skuldrene i korrekt position. Korrektionsgraden kan tilpasses dit præcise behov, nemt og enkelt. Takket være de elastiske stropper er produktet super behageligt at bære, samtidig med at du får maksimal støtte til lænd, ryg og korrektion af skuldrene og generel holdning.
Produktet er fremstillet af åndbart, allergivenligt, elastisk materiale. Det indeholder ikke latex og er meget holdbart ved brug i henhold til instruktionerne.

Du forhindres i at have en "slasket" fremtoning i skuldrene og din pukkelryggethed rettes op. I stedet vil du få en flot og rank kropsholdning.

Vesten er justerbar, så du selv kan justere hvor meget støtte den skal afgive. Vesten er både behagelig og komfortabel at bære. Den kan bæres under tøjet, uden det kan ses at du har den på. Det anbefales dog, at du har minimum en t-shirt under, for maksimum komfort.

Vesten bliver produceret i Europa og er CE-mærket.

 

Fordele ved vores holdningsvest Ekstra:

 • Lavet i elastisk materiale, som gør den mere behagelig at have på.
 • Mindsker smerter i ryg, skuldre, nakke og hovedpine.
 • Behagelig, åndbar, allergivenlig og nem.
 • Høj kvalitet.
 • Fjerner rygspændinger.
 • Aftagelige stivere.

Anvendes mod:

 • Dårlig holdning i skulder og ryg.
 • Osteoporose og hyperkyfose.
 • Postoperativ behandling.
 • Diskusprolaps.

 

Størrelser:

Den korrekte størrelse findes ved at måle omkredsen af livet (ved navlen). Find derefter din korrekte størrelse i størrelsestabellen.

Størrelse Omkreds
Small 66-78cm
Medium 78-90cm
Large 90-105cm
X-Large 105-120cm
XX-Large 120-135cm

 

 

Sådan tages Holdningsvest Ekstra på:

 1. Placer produktet på kroppen, og sørg for at det placeres symmetrisk på kanten af ​​rygsøjlen. Skulderstropperne hænger over skulderne.
 2. Træk bæltet fremad, og fastgør frontelementerne til hinanden så tæt som nødvendigt. Hvis produktet føles stram - løsn den. Hvis du ikke kan mærke det elastiske tryk, skal du sandsynligvis stramme det lidt mere.
 3. Kryds skulderstropperne på ryggen, ret dine skuldre, og ret din kropsholdning.
 4. Stræk skulderstropperne, og fastgør dem til hinanden på maven.

 

Vedligehold og vask:

Luk alle velcro-elementerne inden vask. De 2 lange metalskinner fjernes, mens de 2 korte bør blive i. Produktet kan håndvaskes ved 30°C. Brug ikke blegemiddel. Må ikke tørretumbles eller stryges. Det anbefales at tørre produktet ved stuetemperatur, fjernt fra direkte varmekilder.

 

OBS:

 • Konsultation med din læge eller en anden medicinsk specialist vil sikre den optimale effekt af "Orthoteh" -produkter.
 • Bed leverandøren af dit produkt om at forklare vilkår for brug grundigt. Læs instruktionerne omhyggeligt. Forkert brug kan have uønskede virkninger. Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte din læge eller en anden specialist.
 • Produkter der kræver individuel tilpasning bør installeres af en medicinsk specialist.

 

 

 

Specifikationer
FarveGrå