Kobber Gigthandsker - 1 par

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 117,00  DKK

Mod smerter

  • Gratis fragt ved køb over 450,-

Gigthandsker med kompression, syet med kobbertråd:

Gigthandsker designet til at lindre smerter og stivhed, der er forbundet med gigt i hænderne. Handskerne er designet af en ortopædkirurg, og kan også afhjælpe dårlig blodcirkulation til hænderne. De er både FDA Approved, CE-mærket, BV og ISO certificererede. Handsken er syet i kobber nylon, som skal holde hævelse i hænderne under kontrol, eller endda mindske hævelsen. Den milde og behagelige kompression i handskerne varmer ledene op, og sætter gang i blodomløbet. Herved får hænderne optimale betingelser, for at komme hurtigst muligt af med de affaldsstoffer, der ophober sig i hænderne og tilføre sunde næringsstoffer istedet. Gigthandsken er yderst behagelig at bære, og syet i et lækkert og blødt materiale, som er åndbart. I håndfladen på handsken er der gummilinjer indført, som giver skridsikker håndtering af alle materialer, hvad enten det er mobiltelefoner, bestik eller noget som helst andet. Fingerspidserne i handsken er klippet af, hvilket giver fingrene føling med alle dagligdagsaktiviteter.  Handskerne kan bruges hele dagen, og også om natten. Det anbefales dog, at hænderne også får daglige pauser, uden handskerne på.
Handskernes kvalitet er fantastiske, og materialet og syningerne holder i lang tid. Det er dermed et fantastisk kvalitets produkt, til en rigtig god pris.

Det unikke design af artritis handskerne giver mild kompression, varme og hjælper med at øge blodomløbet til hænderne, hvilket i sidste ende reducerer smerte og fremmer helbredelsen.

Fordele:

  • Lindrer smerte og hævelse i hænderne.
  • Øger blodcirkulationen.
  • Øger fjernelsen af affaldsstoffer.
  • Lette, behagelige og flot design.
  • Skridsikker belægning i håndfladen.
  • Reducerer betændelse.
  • Mindsker stive hænder og fingre.
  • Holder hænderne varme.
  • Kan bruges dag og nat.

Størrelsesguide:
Omkredsen måles hele vejen rundt om hånden, lige under knoene på dine 4 fingre(minus tommeltotten). Som det ses på billedet nedenfor.

Materiale:

Kobbernylon 88%

Spandex 12%

 

Handskerne er syet med de finest mulige syninger, for at give den bedste kompression samt komfort. Men det betyder også at de med tiden vil gå op, derfor er det en god ide at købe flere par af gangen. Levetiden afhænger af hvordan handskerne bruges. Anbefales ikke til "hård" brug som håndværkerarbejde, arbejde med skarpe/hårde objekter, etc.

 

Vaskeanvisning:
Iblødsætning 100 minutter
Ingen maskinvask/tørretumbling
Ingen strygning

OBS: Hos nogen personer kan der ved brug opstå kløe og irritation på hænderne. Dette kan afhjælpes ved at vaske handskerne inden brug. Ved fortsat irritation stoppes brugen og man bør konsultere en læge.

 

Specifikationer
FarveSort