Firmaprofil

Vi er her hos www.inter-line.dk en virksomhed, som går op i den gode service og den høje kvalitet i vores produkter. Vores koncept er bygget op på at købe kvalitetsvarer hjem, i store kvantiteter. Dette giver også de bedste priser, som naturligvis kommer vores kunder til gode. Vores brand “Jasper” er et mærke, som er af den højeste kvalitet. Netop den høje kvalitet, er også årsag til at mange fysioterapeuter, behandlere, sygehuse, apoteker og atleter har Jasper varer i deres sortiment.
Alle vores varer gennemgår dansk kvalitetskontrol. Vi står selv for al detail pakning. Det vil sige, at alle varer bliver gennemgået i danske hænder, inden det bliver sendt ud til kunderne. Dette betyder at vi næsten har udryddet reklamationer, her hos os.

Hos Inter Line ligger vores fokus udover at levere de bedste produkter, til de bedste priser, også på at kunne levere den bedste service. Derfor har vi tilknyttet en fysioterapeut, som du kan stille spørgsmål til, hvis du er i tvivl om hvad du stiller op med din skade. Vi tilbyder ligeledes gratis returnering eller ombytning når du bestiller fra med PostNord og DAO. Alle pakker sendt med PostNord inkluderer et retur label og vejledning til at sende pakken retur, helt gratis. Med DAO skal du kontakte vores glade kundeservice, for at få tilsendt et returlabel. Desuden lover vi at bytte eller refundere med et smil. Vi garanterer god kundeservice.

Vi har 12 års erfaring i at skaffe dig de bedste varer til de bedste priser. Derfor kan vi også skaffe langt de fleste produkter hjem, hvis du har ønsker til en vare som vi ikke har i vores nuværende sortiment. Du kan blot skrive en forespørgsel nederst på siden, og så vender vi tilbage hurtigst muligt med en anslået leveringstid på det efterspurgte produkt.

Ønskes en særlig butik/firma/forenings/behandler aftale er i også altid velkomne til at kontakte os. Efter aftale fakturerer vi både over EAN-nummer eller almen faktura.

De bedste hilsner,
Inter Line