Få 10% – anmeld os på TrustPilot – Udløbet

Trustpilot tilbud

Kampagne udløbet.

Kære kunder.

Jeres mening betyder rigtig meget for os. Derfor vil vi rigtig gerne have at i giver jeres mening til kende på www.dk.trustpilot.com

Vi giver 10% på jeres næste handel, som tak for jeres anmeldelse. Efter i har anmeldt os på trustpilot vil i modtage en mail med en 10% rabatkupon. Dette skal ses som et lille tak for jeres tid. (Tilbuddet gælder naturligvis kun kunder, som tidligere har handlet hos os). Efter jeres første køb på www.inter-line.dk vil i automatisk modtage en henvendelse fra TrustPilot, om at give os en anmeldelse. Det er naturligvis for at anmeldelser er så relevante som mulige, at kun tidligere kunder har denne mulighed. Hvis du har handlet med os på en anden måde, end på vores WebShop, er du velkommen til at kontakte os på interline@mail.dk, for at få dette tilbud også. Hvis du har handlet med os før vi startede de automatiske TrustPilot henvendelser op, kan du også blot skrive en anmeldelse og så henvende dig hos os, for at få din rabatkupon.

For at kunne yde den bedste service til jer, er det vigtig at vi kender til de holdninger og problemstillinger som i står med. Så hvis der er noget du er særligt tilfredse med, noget du gerne vil have lavet om, eller hvis du har forslag til nye produkter i sortimentet, så del endelig ud af dine meninger.

Tilbuddet gælder alle varer i vores sortiment, også allerede nedsatte varer. Så tjek for eksempel vores Outlet ud, hvor du i forvejen kan spare over 60% på flere produkter. Der er blandt andet også tilbud på Kinesiotape, Sportstape, Flextape og vores nye Brune Sportstape, ved køb af minimun 6 styk. Vi er rigtig stolte af den kvalitet vi kan tilbyde i hele vores tapeserie. Og når vi samtidig kan tilbyde den form for kvalitet til så konkurrence dygtige priser, så synes vi selv det er et tilbud i ikke gå glip af.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

De bedste hilsner

Inter Line Import/Export ApS
Samsøvej 30D, 8382 Hinnerup
Interline@mail.dk
86 98 55 08
www.inter-line.dk